Nieuwbouwplan de Brink in Mariaparochie

Informatieavond maandag 10 juli 19.00 uur.

Maandag avond 10 juli is de informatieavond bij Bistro Kampkuiper in Harbrinkhoek. Tijdens deze avond wordt er meer verteld over nieuwbouwplan De Brink. Hoe is het plan ontstaan en hoe komen de woningen eruit te zien? Hoe ziet het verkoopproces eruit en hoe gaat de bouw van de woningen? Verder is er de gelegenheid om je vragen te stellen.

Het nieuwbouwplan

Op het voormalig terrein van Autobedrijf Hondebrink worden 16 woningen en 3 vrije kavels gerealiseerd; 12 tweekappers, 4 rijwoningen en 3 kavels t.b.v. een vrijstaande woning. De kavelgrootte varieert tussen 117m² en 514m². Verder wordt de bestaande woning aangeboden

Alle woningen worden duurzaam gebouwd en zijn standaard uitgerust met een luchtwarmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming en uiteraard worden de woningen voorzien van uitstekende isolatie. Het geheel zal een fijne ruimtelijke woonomgeving vormen op een mooie locatie in Mariaparochie. Een prachtige plek welke grenst aan het fraaie buitengebied en dat op enkele kilometers afstand van Almelo gelegen is.


We zien jullie graag op maandag 10 juli om 19.00 uur bij Bistro Kampkuiper in Harbrinkhoek.

HEB JE INTERESSE? SCHRIJF JE DAN NU IN.

Heb je interesse in wonen op De Brink? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan jouw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

VERKOOPINFORMATIE

NIETS MISSEN?

Volg Wonen op de Brink op Social Media