12 TWEEKAPPERS, 4 RIJWONINGEN EN 3 Vrijstaande woningen IN MARIAPAROCHIE

Groots GENIETEN en DUURZAAM wonen in een dorpse sfeer

Op het voormalig terrein van autobedrijf Hondebrink in Mariaparochie, worden 19 prachtige woningen gebouwd. In totaal komen er 3 vrijstaande woningen, 12 tweekappers en 4 rijwoningen. Alle woningen worden voorzien van de nieuwste technieken en installaties. Hierdoor woon je straks in een super energiezuinige woning.

Tweekappers

Tweekappers

Tweekappers

Speelvoorzieningen

Wadi

Tweekappers

Rijwoningen

Tweekappers

Tweekappers

Tweekappers

Vrijstaande woningen

Vrijstaande woning

Dit plan kan nog gewijzigd worden.

WONEN IN EEN GROENE EN KINDVRIENDELIJKE OMGEVING

De Brink is een perfecte plek voor gezinnen en senioren die op zoek zijn naar een veilige, kindvriendelijke en groene woonomgeving. Het biedt volop ruimte aan groen en speelvoorzieningen, een mooie plek om op te groeien, in een autoluw gebied met een speeltuin midden in het plan.

LAAT JOUW WOONWENSEN IN VERVULLING GAAN

De woningen op De Brink worden voorzien van de nieuwste technieken en installaties. Hierdoor woon je niet alleen comfortabel, je draagt ook je steentje bij aan een beter milieu en je bespaart hiermee op de energiekosten. Zo zijn de woningen helemaal klaar voor de toekomst.

Alle woningen zijn standaard uitgerust met een lucht-warmtepomp zodat de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Door vloerverwarming blijft de woning op een constante temperatuur. Over het onderhoud van de woning hoef je je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort.

Hieronder is een impressie van de mogelijke bebouwing opgenomen.

Ruime kavels, landelijk en dorps wonen aan de rand van Mariaparochie

Op een kwartiertje fietsen van het centrum van Almelo, ligt het groene en kindvriendelijke Marioparochie. Het is een heerlijk rustige omgeving dat grenst aan het fraaie buitengebied. De locatie geeft u het prettige gevoel van buitenleven met alle comfort, natuur en de nodige faciliteiten binnen handbereik. Een perfecte uitvalsbasis, prima bereikbaar en met echt alle noodzakelijke faciliteiten in de directe omgeving! 

Tijdspad

Er wordt een bestemmingsplanwijziging doorlopen om jouw woonwensen te kunnen realiseren. Het plan is dan ook nog aan wijzigingen onderhevig. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in. Je ontvangt dan ook een bericht wanneer er meer informatie beschikbaar is over onder andere de ontwerpen van de woningen en de manier van verkoop.

HEB JE INTERESSE? SCHRIJF JE DAN NU IN.

Heb je interesse in wonen op De Brink? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan jouw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Meld je aan voor de informatieavond

Volg ons op

VERKOOPINFORMATIE

NIETS MISSEN?

Volg Wonen op de Brink op Social Media