Feestelijke Start Bouw voor Wonen op de Brink!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de start van de bouw voor ons prachtige nieuwbouwproject gepland staat voor april! Een mijlpaal waar we lang naar hebben uitgekeken en die we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.

Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren en om onze toekomstige bewoners samen te brengen, zijn de kopers uitgenodigd voor onze exclusieve ‘Start Bouw Middag’. Alle kopers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Tijdens deze middag zullen niet alleen de eerste stappen richting de realisatie van uw nieuwe thuis worden gezet, maar krijgt u ook de kans om uw toekomstige buren te ontmoeten.

We beloven dat deze middag een feestelijk tintje zal hebben, met een leuk programma en een hapje en drankje om samen te proosten op het begin van jullie toekomstige ‘thuis’.

We kijken er enorm naar uit om u allen te verwelkomen op deze bijzondere dag en om samen een prachtige toekomst op te bouwen in Wonen op de Brink!

HEB JE INTERESSE? SCHRIJF JE DAN NU IN.

Heb je interesse in wonen op De Brink? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan jouw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

VERKOOPINFORMATIE

NIETS MISSEN?

Volg Wonen op de Brink op Social Media